Клептоман ли е култовият участник от Игри на волята 2“ Николай

...
Клептоман ли е култовият участник от Игри на волята 2“ Николай
Коментари Харесай

Спипаха Ники от Игри на волята“ да краде кашкавал в гащите

Клептоман ли е паметният участник от „ Игри на волята 2 “ Николай Стефанов? Зевзекът, който стана прочут с репликата „ Изядох 35 филии с майонеза “, бе хванат да краде артикули от хранителен магазин.

Собственичката на магазина Валентина Филипова разкри в ефира на Нова тв, че са хванали риалити героя на охранителните камери. „ Установихме, че ни липсват артикули, които не сме продали - кашкавал, два пакета сирене, съветска салата, спагети. Тогава прегледахме записите от камерите и установихме кражбата. Мъжът идва няколко пъти. Дойде, взе си бира, която заплати, и открадна спагети. След това пристигна още веднъж. Плати бира и взе другите артикули ”, разкрива Филипова.

Тя разпознава на камерите Николай, защото е почитател на „ Игри на волята “. Опитва се да се свърже с него, само че безрезултатно. Към момента не е подала сигнал в полицията. Във видеото в реалност се вижда по какъв начин Ники поставя в гащите си кашкавал и други артикули.



Прави усещане, че Николай е липсващ и от обществените мрежи, където не е деен от няколко години. Не се е появявал и в общественото пространство и почитатели се питат какво се е случило с него, че да го принуди да краде храна. Възможно ли е риалити звездата толкоз да е закъсал за при, че да няма какво да яде?

Според запознати Николай е краде не за първи път и повода надалеч не е недостиг. „ Той е неприкрит клептоман. От години няма другари, тъй като е крал от всички до един “, разкриват негови някогашни приятели.

В „ Игри на волята 2 “ той стана прочут освен с пословичния си вкус, само че и с финалното си показване. В дуел против най-големия си зложелател Екатерина, Николай самичък се съобщи и отхвърли да се бори.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР